Probeer het ook!

Over mij

Mijn naam is Jolanda Wuite.
In 1996 ben ik afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Als diëtist heb ik de 4-jarige HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond. De titel “diëtist” is beschermd. Dit betekent dat deze titel alleen gebruikt mag worden wanneer de opleiding Voeding en Diëtetiek met succes is afgerond.

Na ervaring als diëtist te hebben opgedaan bij het Voedingscentrum en in het verpleeghuis bij zorggroep Plantein, nu Patyna, ben ik in 2007 gestart met mijn eigen diëtistenpraktijk in Lemmer en Sint Nicolaasga. Eind 2008 ben ik in Harlingen begonnen als zelfstandig diëtist bij gezondheidscentrum Integra.

In januari 2010 ben ik met mijn Dietistenpraktijk verhuisd naar “De Takomst” in Sint Nicolaasga.

Het leuke aan het beroep diëtist vind ik de veelzijdigheid en de afwisseling: het helpen van een cliënt met een advies op maat waardoor hij/zij zich weer beter voelt, een cliënt coachen bij de verandering naar een nieuw eetpatroon, een workshop geven op de bassischool, het op de hoogte blijven van nieuwe producten en het zelf proeven en ervaren van nieuwe producten.

Verder is het belangrijk om mee te gaan met de nieuwe ontwikkelingen in ons vak.

Multidisciplinaire samenwerking vind ik ook een belangrijk aspect rondom de zorg voor een cliënt.

Het werken met diverse doelgroepen spreekt mij zeer aan. Ik heb ervaring in de ouderenzorg, verpleeghuisproblematiek, het werken met cliënten met een verstandelijke beperking, kinderen met overgewicht, maag- darm problemen, te hoog cholesterol, diabetes, COPD, overgewicht en ondergewicht en het begeleiden van sporters.

Tot ziens in mijn praktijk op een van de locaties!

Maak snel een afspraak voor een intake gesprek!

Gezamenlijk stellen wij dan een behandelplan op met haalbare doelen.